skip to main
|
skip to sidebar
Julia Child's Mastering The Art of French Cooking
Weblog over het bereiden van de 536 recepten uit dit wereldberoemde kookboek.
zondag 6 juni 2010
Ragout de veau aux champignons
Een eenvoudig maar overheerlijk gerecht. Goed voor te bereiden en eventueel in te vriezen.
Een aanrader..
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Nieuwere post
Oudere post
Homepage
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Boekenlijstje
Mastering the Art of French Cooking by Julia Child
Mastering the Art of French Cooking V2 by Julia Child
De kunst van het koken
Julia's Kitchen Wisdom
French Chef Cookbook by Julia Child
My Life in France
The Joy of Cooking
Blogarchief
►
2011
(5)
►
januari
(5)
▼
2010
(89)
►
september
(4)
►
juli
(3)
▼
juni
(4)
Even stil gelegen, maar nu weer volop koken
Weck flessen
Ragout de veau aux champignons
Een snijmachine
►
mei
(8)
►
april
(10)
►
maart
(12)
►
februari
(33)
►
januari
(15)
Over mij
Hans Snijder
Mijn volledige profiel tonen
Links van favoriete bedrijven
De Leukste Taarten
Dehillerin
Maldon Zout
Molen de Zandhaas
Worst Maken
Geen opmerkingen:
Een reactie posten