skip to main
|
skip to sidebar
Julia Child's Mastering The Art of French Cooking
Weblog over het bereiden van de 536 recepten uit dit wereldberoemde kookboek.
woensdag 10 maart 2010
Spullen uit Parijs
De koekepan en vanille uit Parijs. Beide zijn top. De koekepan 'doet' het prima en de vanille ruikt heerlijk.
Hoewel de vanille niet goedkoop was (veertien euro), is het het geld meer dan waard. Ik ga de vanille later gebruiken in vanille-roomijs.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Nieuwere post
Oudere post
Homepage
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Boekenlijstje
Mastering the Art of French Cooking by Julia Child
Mastering the Art of French Cooking V2 by Julia Child
De kunst van het koken
Julia's Kitchen Wisdom
French Chef Cookbook by Julia Child
My Life in France
The Joy of Cooking
Blogarchief
►
2011
(5)
►
januari
(5)
▼
2010
(89)
►
september
(4)
►
juli
(3)
►
juni
(4)
►
mei
(8)
►
april
(10)
▼
maart
(12)
Creuset Terrine aangeschaft
Zaterdag Diner
Licor 43
Wijn Verzameling
Isabelle gaat over de wijn
Afgelopen week
Zaterdag Diner
Zondag Diner met Ramon & Manon
Spullen uit Parijs
Eindelijk m'n stalen bowl binnen
La bonne cuisine de Madame E. Saint-Ange
Wilma en Hans zijn naar Parijs geweest
►
februari
(33)
►
januari
(15)
Over mij
Hans Snijder
Mijn volledige profiel tonen
Links van favoriete bedrijven
De Leukste Taarten
Dehillerin
Maldon Zout
Molen de Zandhaas
Worst Maken
Geen opmerkingen:
Een reactie posten