skip to main
|
skip to sidebar
Julia Child's Mastering The Art of French Cooking
Weblog over het bereiden van de 536 recepten uit dit wereldberoemde kookboek.
dinsdag 16 februari 2010
Het 'waarschijnlijke menu'
Voor het komende diner met Wilma's collega's heb ik een voorlopig menu samengesteld.
Consommé de queue de boeuf
Poulet Saute
Haricot vert
Riz
Glace lavande
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Nieuwere post
Oudere post
Homepage
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Boekenlijstje
Mastering the Art of French Cooking by Julia Child
Mastering the Art of French Cooking V2 by Julia Child
De kunst van het koken
Julia's Kitchen Wisdom
French Chef Cookbook by Julia Child
My Life in France
The Joy of Cooking
Blogarchief
►
2011
(5)
►
januari
(5)
▼
2010
(89)
►
september
(4)
►
juli
(3)
►
juni
(4)
►
mei
(8)
►
april
(10)
►
maart
(12)
▼
februari
(33)
Filmpje.....
Hier moet je zijn, als je spullen voor je kookhobb...
Nog wat foto's
Zondag Diner
Oh ja; zo gaat 't eruit zien
De voorbereidingen voor morgen
Zaterdag Diner
Plaatje
Ook het DVD'tje aangeschaft
Deel II van Mastering the Art of French Cooking!!
Het Zondag Dinner
Drankvoorraadje
Charlotte Russe (de voorbereiding)
Saute de Veau Marengo
Taartje maken.
Dresscode of toch maar niet....
In plaats van Lavendelijs een Charlotte Russe
Esperit's gekocht
L'Ecole des Trois Gourmandes
Het 'waarschijnlijke menu'
Een aanrader....
Stokbroodjes gebakken
Wijn Verzameling
Noilly Prat, Franse Droge Vermouth
IJsmachine aangeschaft
Suiker koken en snoep maken.
Zondag Diner
Boeken
Worstjes eten.
Worstjes maken....deel 2
Worstjes maken......
En die gaan we morgen maken....
Le Creuset Skillet Caribean
►
januari
(15)
Over mij
Hans Snijder
Mijn volledige profiel tonen
Links van favoriete bedrijven
De Leukste Taarten
Dehillerin
Maldon Zout
Molen de Zandhaas
Worst Maken
Geen opmerkingen:
Een reactie posten